AVÍS LEGAL

En compliment de la Ley 34/2002, del 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, els informem que el domini d’Internet www.hotelsantjoan.com, pertany a l’empresa Hotel Sant Joan de Palamós S.L. inscrita al Registre Mercantil de Girona amb inscripció registral en el Volum 1460, foli 55, full número GI-24604

Les dades registrals del titular d’aquesta web son els següents:

Nom o raó social: Hotel Sant Joan de Palamós S.L. .

Codi d’Identificació Fiscal: B-17608373

El domicili del titular d’aquesta web, a efectes de comunicacions i exercici de drets, és el següent: Av Llibertat, 79. Ap 146 17230 Palamós (Girona)

Telèfon: 972 31 42 08

Email: info@hotelsantjoan.com.

Nº Registre de Turisme de Catalunya: HG 000273.

Els usuaris dels serveis de petició d’ informació, reserva i pre-reserva en línia que s’ofereixen a través de www.hotelsantjoan.com faciliten les seves dades de tipus personal (en endavant, “dades personals”) de forma voluntària i accepten de forma explícita i incondicional que l’Hotel Sant Joan processi automàticament aquestes dades personals i els afegeixi a un arxiu (Clientes online) per poder proporcionar ofertes de serveis. MAI compartim arxius amb terceres parts.

Conformement al que es preveu a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades personals, l’Hotel Sant Joan garanteix la confidencialitat de les dades personals que els seus clients i usuaris facilitin a través d’aquest web. HOTEL SANT JOAN realitza aquest tractament de les dades amb la finalitat d’atendre, gestionar i fidelitzar les peticions de productes i serveis que el nostre hotel ofereix a través de www.hotelsantjoan.com, per la qual cosa tractarà de forma automatitzada les dades rebudes, que estan degudament declarades i inscrites al Registre General de l’Agència de Protecció de Dades. Les dades dels nostres clients són tractades d’acord amb la normativa esmentada, i seran considerades com a actualitzades i vigents mentre els nostres clients no ens en notifiquin cap canvi. Si així ho desitja, en qualsevol moment el nostre client o usuari podrà sol•licitar l’accés, cancel•lació, rectificació o eliminació de les dades personals, posant-se en contacte amb HOTEL SANT JOAN mitjançant un missatge a l’adreça electrònica reservas@hotelsantjoan.com (Ref: Protecció de dades) o bé mitjançant el correu ordinari amb la mateixa referència, adreçat Hotel Sant Joan Av Llibertat, 79. 17230 Palamós (Girona).

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies